Bevis på mina foto-skills!

Eftersom den här bloggen på senaste tiden bara har kommit att existera för att kommentera/mobba en viss persons blogg kommer häääääääääääääär:

Olles bevis på att han inte suger som fotograf!
eller OBPAHISSF som det från och med nu aldrig kommer kallas.

Jag har kollat igenom hela min hårddisk och hittade de absolut bästa guldklimparna från min fotograf-karriär som jag nu ska använda som bevismaterial.

Exempel 1:



Har någon någonsin lyckats fånga Gustavs inre personlighet bättre än så här? Jag skulle inte tro det. Och handlar inte fotokonsten just om att fånga sakers verkliga skapelse och förmedla detta flyktiga, ofattbara i bild. Och detta är bara första exemplet på min genialitet...

Exempel 2:



1503 fick en av världshistoriens största konstnärer, Leonardo da Vinci, uppdraget att göra ett porträtt, ett porträtt som kom att bli en av de mest kända tavlorna genom tiderna: Mona Lisa. Både före och efter detta tillfälle har tusentals porträtt gjorts som är bättre än detta men ändå är det Mona Lisa som blivit mest känd. Varför? Många säger att det kan bero på det mystiska leendet hon har som förtrollat folk genom generationer. Att jämföra mig med da Vinci kanske kan ses som lite självgott men jag tycker ändå att jag med denna bild har fångat detta hemlighetfulla på ett lika bra (om inte bättre) sätt som Leonardo gjorde. Vem är denna man bakom hans solglasögon? Det kommer vi nog aldrig på riktigt få veta...

Exempel 3:


Om man skulle kolla över alla bilder som ligger över hela internet och kategorisera upp dem efter motiv; vilket skulle då komma att bli det vanligaste motivet? Jag talar såklart om de uppeggande NSFW bilderna, pictures only sutible for adults, bilderna på nakna kroppar eller med ett annat ord: porrbilder. Bland alla dessa bilder, går det över huvudtaget att hitta någon sexigare och upphetsande bild än den här? Jag tror inte det.

Jag restar mitt case och har med detta bevisat att åtalet är helt befängt! Take that fröken kritiker! Domaren dömer i den åtalades ståndpunkt och åklagaren straffas till tjugo år av retuscherande av hela den anklagades fotosamling! Så det så! Nu drar jag till Kroatien istället. Ha det kallt och snöigt (moahahahaha)! Syns!










(PS Det kan ha varit så att jag mest ville ha en anledning att lägga ut fula bilder på Gustav och att det ovan skrivna mest är strunt men men. Om du orkade läsa hela det där får du denna fina bild som belöning! Enjoy! DS)
För en ocensurerad version av denna bild och många fler gå in på http://www.swedishepilepticsluts.com (obs internt skämt)

Vad som försiggår i mitt huvud...

Jag antar att de flesta av mina läsare har någon slags idé om vad filmen "Ringu" (eller The ring) handlar om. Det där om att man måste kopiera och visa filmen för någon annan för att överleva? Bra!

I ett par dagar nu har jag haft denna helvetisk låt i huvudet som vägrar gå ut och den enda möjliga lösningen jag ser på problemet är att sprida detta helvete. I flera år har jag lyckats hålla mig borta från denna djävulens verktyg men så dök den upp för mig igen och sen dess har den inte lämnat mitt huvud.

Såååå med andra ord: varsågod och njut av låten ;)
It will never leave your head!!!!1!!

Nästan som att vara tillbaka i skolan igen

Såååååå efter att ha gått runt och inte lyckats få ett ordentligt jobb i tusen år har jag istället börja plugga. Wiihoo. Är det en användbar kurs som kommer förändra mitt liv och få arbetsgivare att springa efter mig? Naaaaaaj men ganska intressant ändå.

Kursen heter "Människan och samhället" och bara det namnet gör att jag inte riktigt känner mig som hemma. Men det var lite av den anledningen jag valde just den kursen (Flum-kurser rules!). Just nu håller jag tex på att undvika att läsa om Marx and his gang genom att blogga... Yeah...

Visst ser den rolig ut? :D
Och dom här



Inga bilder :O

RSS 2.0