En Yeti i svampskogen.


Pompepompepom.

Jag gick in på blogg.se med tanken att jag skulle skriva ett nytt intressant fräscht inlägg om något orginellt som alla skulle älska och jag skulle bli satt på förstasidan av alla blogghemsidor istället för de pack med blonda modebrudar som jämt sitter där (förlåt till alla er som ingår i den här gruppen, jag stör mig bara på när jag får reda på tex hur många skor en random person har (Celina Blanche, 30-40 par) varje gång jag ska gå in och skriva ett inlägg).

Seriositeten dog vid rubriken.

Så vad gör man istället? Skriver det första som kommer upp i ens huvud. För er som försöker hitta kunskap i det ni läser på den här bloggen så var det där dagens bloggtips! Ett annat tips skulle kunna vara att tänka igenom inom man börjar skriva men som alla vet skulle jorden gå under om man gjorde så (pågrund av global uppvärmning från alla bloggares tänkande).

Anywho, trevligt att få snacka med er igen (fantasi=död). Hoppas att ni får en trevlig afton, morgon, natt eller dag beroende på när du nu läser det här. Hopp.

En sak till som ni kan tänka på: Varje gång man simmar i havet så badar man med delfiner, bara på långt avstånd. Think about it!

Körkort, here I come


Woohoo för att Olle äntligen har lyft på sin stora feta röv...-are som han har i en låda och gått till en körskola.
Kände ett behov att göra det nu om jag någonsin ska lyckas ta det där förbannade körkortet någon gång. Speciellt eftersom man måste se till och ta det innan november för att inte känna sig mobbad.

Björkmans bilskola blev det om det är okej med alla. Kom dit vid 2 och fick en lektion en timme senare så det var ju lite flyt. Gick väl kanske måttligt bra att köra men jag skyller det på att jag kört i våran extreeemt normala minibuss. Införskaffade teoriböckerna och det också när jag ändå var där. Dom blir det ju kul att läsa igenom... not! Men men, det är väl bara att göra antar jag. Det är ju inte som att man kommer få massa annat plugg att göra snart... eller hur var det nu...

Säsong 2

Dags för en ny säsong av meningslöst bloggande att börja igen. Woohoo!
Har gjort en omdesign av bloggen och lagrat upp med miljontals ämnen för succebringande inlägg... inte medvetet men någonstans bak i huvudet tror jag att det ska finnas nåt.

Saker ni har att se fram emot är bland annat såklart blogg-fastemånaden som kommer ske i samband med det muslimska ramadan med början på fredag. Jag ska då avhålla mig från att skriva inlägg från gryning till skymning i... jag vet inte... Narvals ära kanske... Orkar inte kolla upp varför muslimerna gör det men jag tror att de har typ samma anledning. Kommer kanske försöka göra lite ordvitsar också och kalla det Narvaladan (narval+ramadan) om ni har tur. I alla fall tror jag att det kommer bli mycket lyckat.

I slutet av oktober/början av november så kommer vi ju även få se Allhelgonadagen och det lite mer kommersiella Halloween. Temat kommer då såklart vara helt orginella spökhistorier så känsliga läsare (och alla andra) kanske ska undvika att läsa just då.

Senare under november kommer ju såklart Mårtensdagen då alla läsare kommer bli bjudna på en saftig Svartsoppa om dom är i närheten av ön. Det blir mums det.

En till sak som nån kanske kommer börja hoppa av glädje när de hör det är att min Narvaliska bibel följetong kommer (om läsarna vill det) fortsätta. Så kommentera om ni vill att den ska fortsätta. Annars dör den bara ut i intet. Kommentera! 

Så som ni kan förstå finns det gott om anledningar att fortsätta vara en aktiv läsare på den här bloggen och trycka på den nu förhoppningsvis blåa RSS-feed-knappen här till vänster. Så gör det. Nu till exempel. Eller nu. Jag har inte bråttom. Ja.

På tal om min förhoppningsvis blåa RSS-feed-knapp: funkar designen för alla? Har inte orkat flytta mig till nån annan dator och kollat läget i olika bildskärmstorlekar och jag är lite osäker på bakgrunden jag har. Så det skulle vara bra om nån kommenterade om det också.

Så, tror jag har fått med alla saker på min fiktiva checklista... ja det var nog allt. Syns under denna nya säsong och narval på er.

RSS 2.0