Manligt

Eftersom det är 3 timmar kvar av veckan kommer här ett par klipp.
Tema? Saker jag gör för att känna mig manlig:


Barats and Bereta snor alla mina bra idéer...

Foo' sick

Jag kan tänka mig att flera av mina kära naturvetenskapliga läsare någon gång under helgen slängt en tanke åt att börja försöka plugga fysik. Av den anledningen kommer här:

Topp 5 visa ord om fysik från Urban Dictionary... enjoy:

5:  "Taking something very simple (i.e. a cup sitting on a table), and making it very complicated (i.e. the Archimedes force equation) by attaching numbers to individual concepts and then deriving more numbers from those. All in all, a very arbitrary system."

4:  "a fundamental form of science, the workings of which are indistinguishable from magic to students of music, journalism, and political science"

3:  "'da greatest of 'da sciences, 'yo! dis here discipline lets you look up mother nature's skirt and damn, if it aint all crazy up in there. 'ya feel me bra?"

2:  "- yo guy, i cant unnerstann that shit. 
- thats cause its simple physics, fool"

1:  "A very confusing world that I do not like"


Urbandictionary is fun...

Just det ja...

Man skulle göra nya inlägg sa vi ja... Google Trends to the rescue! Dagen nyhetssändning:

Var det någon som firade Appreciate-a-Dragon-Day igår? Inte? Nej det var det i alla fall. Får ta och skriva upp det till nästa år... En drake som jag känner är alldeles för lite uppskattad är draken från det gamla bolibompaintrot. När var senaste gången man såg den liksom! Kunde gå genom väggar och ordna upp klossar med svansen och allt möjligt. Gamla minnen... För er som är för unga eller dumma för att komma ihåg honom, skäms! När ni gjort det kan ni kolla här:


I indien har tydligen en man försökt kidnappa sig själv för 40 000 dollar. Allt gick lyckat fram tills att han skulle gå och hämta pengarna i ett köpcentrum och hans brorsa av någon konstig anledning kunde känna igen sin egen broder. Där ser man...

Och slutligen så kan vi berätta att Michelle Obamas idag fyller 46. Grattis. Ett intressant fakta om Michelle Obama är att hon hatar strumpbyxor. Tänk vad man kan lära sig.

And so on...

Jag säck ny ton.

För er som inte förstår google translates översättning av I sack new ton så är det tydligen Isaac Newtons födelsedag. Hur vet jag detta? Jo för att google kastar äpplen på mig! Inte okej google, inte okej. 

Anywho, jag vet inte om ni känner till honom men Newton är i alla fall den där snubben som var för lat för att göra något seriöst och därför satte sig under ett äppelträd istället. Av någon slump så föll ett äpple ner i hans huvud och han kom på massa flum idéer och alla började älska honom. The end. Tror det var typ så hans liv var...

Right, jag har ett nyårslöfte som är att blogga typ en gång i veckan detta år så se fram emot det. Lägg märke till ordet "typ" i mitt löfte som säkrar mig från att misslyckas med mitt löfte. Fler borde använda det. "Jag ska typ börja plugga mer", "Jag ska typ sluta röka", "Jag ska typ sluta sparka på alla barn jag ser". Funkar i alla lägen och gör att man slipper få dåligt samvete för att man misslyckats. Dagens tips.

Sooooo, I will see you around då då.

Allons-y!

RSS 2.0