I just lost the game!

Jag ber om ursäkt för att jag måste utsätta er för det här men det är ett måste. Om du redan vet vad det här gäller kan du ju... i donno... gå och banka huvudet i väggen. Okej:

Du är från och med nu med och spelar "The game". Reglerna är simpla:
  • Du spelar "The game"
  • När du tänker på att du spelar "The game" förlorar du.
  • När du förlorat måste du meddela det till alla omkring dig.
Målet är att inte tänka på det så länge som möjligt. Så grattis nu har du något att underhålla dig med det kommande året. Du kan försöka med att tänka att du inte är med i spelet men de kommer fortfarande dyka upp i huvudet lite då och då. Än en gång säger jag förlåt till er alla. Under ett kort ögonblick av svaghet tänkte jag att jag skulle skriva ett blogginlägg om det här och därför har jag förlorat "The game" varje gång jag gått in på bloggen. Det är lite som i "The ring" där man måste visa bandet för någon annan för att komma till ro.

Så ha kul med det.

Till nästa gång: DFTBA!

Be amazing!

Tar väll och lägger upp ett youtube-klipp på bloggen också då. 


Z-day!

Eftersom det varit lite tomt här på senaste tiden kommer här något som alla kan relatera till: Zombiernas resning. Det är ett faktum att Zombie-day är nära och därför tycker jag att ni alla borde bli lite mer förberedda. Därför kommer häääääär:
Olles lista över saker du bör göra i händelse av zombie-attack!!! Woohoo! Jag vet att ni har längtat. Så without further ado så kör vi:

Nuuuuummer 1: Om du sitter framför TV:n på kvällen och råkar slå över till nyheterna och upptäcka att zombierna anfaller kom ihåg att inte få panik och slänga bort fjärrkontrollen där du inte hittar den. Då kan du ju bli tvungen att sitta och kolla på nyheterna resten av kvällen.

Nummer 2: Fäst Post-it lappar över hela kroppen. Det är ett välkänt faktum att Zombies hatar dessa gula små minneslappar och kommer göra vad som helst för att komma ifrån dom.

Nummer 3: Glöm inte handduken. Om hela männskligheten gått under kan ditt enda hopp vara att lämna den här planeten bakom dig och lifta.

Nummer 4: Blogga. Fatta vilken story du har att skriva om. Dessutom får du mindre och mindre konkurrens att slåss mot allt eftersom folket runt omkring dig dör ut.

Nummer 5: Döda din familj och vänner. Det kommer bli mycket svårare att göra det sen när de gått över till den mörka sidan så att säga. För tillfället är de inte beredda. Jag skulle när som helst kunna komma in till vem som helst av er, smyga mig in i rummet där du har din dator... ställa mig preeeciiis baaakom dig... flåsande... i... din... nacke... med en vass... kniv... i handen...

Nummer 6: Lita inte på dina vänner.

Nummer 7: Skaffa dig ett gäng med sudoku. Med elsystemen nere kommer herderliga sudoku snart vara din enda underhållning.

Nummer 8: Skaffa dig en låtsasvän. Den enda riktiga vännen du kan lita på i vått och torrt.

Nummer 9: Om nummer 1-8 misslyckas kom alltid ihåg en sak: Some things in life are bad. They can really make you mad. Other things just make you swear and curse. When you're chewing on life's gristle. Don't grumble, give a whistle.And this'll help things turn out for the best... aaaaaand

Så slutligen nummer 10: Always look on the bright side of life. Always look on the light side of life.

Så det där var alltså min 10-i-topp lista på saker att göra på z-day. Hoppas att ni nu har melodin av "Always look on the bright side of life" spelande i era huvuden. Om ni har någon annan idé på vad ni kommer göra när zombierna kommer, kommentera gärna.

Annars så till nästa gång: DFTBA!

Barbro i p4!

Dagens(/nattens) tips från "den äldre kvinnan" Barbro i p4-programmet Vaken:

1. Ät alltid varm mat med plastsked så bränner du dig inte (funkar jämt för Barbro).
2. När du häller upp mjöl för att baka, använd alltid ett rött mått så syns det bättre hur mycket du har.

...

Lösning!

Som den rätta version av gårdagens sudoku i tidningen kommer här: Lösningen!

Frågan var alltså:
To be angry at all the awesomeness. Bokstaven är M.

Låt oss börja från slutet. Awesomeness för mig kan bara, som ni kanske märkt, betyda en sak för mig: Narval. Förkortningen för narval är Na som ni alla borde lärt er. När det sen gäller en synonym till ordet angry så finns det väll inte så många som börjar på M. Mad var det jag sökte. Så vi har alltså något som är mad at all the Na, mad at Na, mad on Na, Madonna!

Så artisten jag sökte var alltså Madonna som går in på lodrätt 16! Vinnaren blev... ehh ingen eftersom ni alla blev delad sämst... sucks to be you... klaga inte på ledtråden, den funkar perfekt. Vem som helst skulle kunnat klarat den... så det fantastiska priset på 10 000 kr antar jag får gå till... hmm... finns ju ingen annan... varsågod Olle Henriksson.

Ja det var allt för ikväll. Mer liknande saker kommer nog upp så snart jag kommit på några...

Dagens klurighet! del 1

Hej och välkomna till första delen av det nya inslaget på ehholle.blogg.se: Dagens klurighet!!!

I det här delen kommer jag, er värd för kvällen, ge er en initial och en kryptisk ledtråd så ska ni få försöka gissa på den artist eller grupp som jag tänker på. Lika simpelt som genialt kan man säga. Så jag vet inte hur ofta jag kan göra det här men jag ska försöka göra typ en per vecka. Det är tanken i alla fall. Den som kommenterar först det rätta svaret vinner helt enkelt. Så då kör vi igång med en liten enkel så ni kommer in i mitt tänk:

Den är på engelska btw...

To be angry at all the awesomeness. Bokstaven är M.

Så vilken artist/grupp kan det vara jag tänker på... kom ihåg försök att sätta er in i min skalle och hur jag tänker, där har ni lösningen. Kommentera nedanför! Svaret kommer förmodligen imorgon!

PS så är jag inte sur på blogg.se längre :) DS

PPS Ds är påtal om ingenting den kemiska beteckningen för Darmstadtium om någon skulle bry sig D(D?)S

En dag

Saker jag gjort idag istället för att plugga matte: - Suttit alldeles för mycket framför datorn utan att plugga matte, skriva engelska, historia eller svenska och allt annat jag borde göra - Flummat runt på youtube och sett konstiga filmer - Suttit och klottrat i mitt matte block - Suttit och klottrat på post-it lappar - Sett på prison break - Funderat över att skriva ett vettigt inlägg - Struntat totalt i att skriva ett vettigt inlägg - Skrivit det här istället - Surat över att blogg.se inte gör som jag vill - Kommit på att allt jag skriver kommer att bli en enda spalt i stället för en fin lista (som jag vill :@) - Bankat hårt på datorn - Slängt den i golvet - Våldsamt sparkande - Häftiga andetag - ... - ... - ... - ... - And relax... - funderar på att gå och äta semlor - Och sist House! - Så som ni kan se en väl använd dag... jaa...

Sirius!

Edsbyn-Sirius 4-5!!! Woohoo!!! Ni satt alla och kollade på bandyn hoppas jag! :P

Graffiti del 2!

Verkade inte som att så många förstod skämtet i förra inlägget så här kommer lite referenser: http://www.youtube.com/watch?v=XiFrfeJ8dKM&feature=related Rolig komiker. Se gärna hela men skämtet kommer 11:20 in... PS Till någon som bloggar på blogg.se: Är det bara för mig som redigeringsraden för texten försvunnit? Kan inte länka klokt... DS

Graffiti!

Toy Story 2 was okay!

Cykel-sex-mannen!

I brist på annat och eftersom det varit ganska ont om bra inlägg den senaste tiden ska jag ta upp en lite halvt konstig sak jag läst om:

För ett par år sedan så spreds i alla fall den här nyheten stort över Storbrittanien men eftersom jag inte hört av den i Sverige tänkte jag att den skulle intressera er. Det handlar i alla fall om en man, Robert Stewart, som helt enkelt upptäcktes under en något sexuell akt tillsammans med en cykel. Inget konstigt med det... har vi inte alla suttit i den situationen......... inte?

Cykel-sex-mannen blev i alla fall upptäckt i sin lägenhet av två städare som såg honom "holding the bike and moving his hips back and forth as if to simulate sex." Denna ganska oskyldiga händelse gav honom 3 år under övervakning och en plats på en lista över sexförbrytare, alltså tillsammans med våldtäcksmän och folk som håller på med barnporr. 

Om jag får säga vad jag tycker så är det lite att överreagera. Jag menar är verkligen det största problemet i världen folk som har sex med sina egna cyklar i sina egna bostäder. Så länge inte cykeln blir psykiskt eller fysiskt skadad tycker jag att alla bör ha rätten att göra vad de vill med sina fordon så länge de inte gör det offentligt. Också det att han finns där på listan över sexförbrytare känns konstigt. Känns liksom lite som att deras brott sänks lite. Jag menar kan ni se rubriken: "Här har vi listan över våldtäcksmännen, pedofilerna och personerna som har samlag med cyklar som bor i ditt kvarter!"

Robert Stewart kom i alla fall av listan förra vintern men jag tycker fortfarande att det är ett konstigt vilket samhälle vi lever i där en person inte kan få ha sex med sitt transportmedel utan att bli sedd som en farlig brottsling.

Hoppats detta roat er och fått er att tänka till. Om ni orkat läsa till slutet av det här (jag vet att jag nog inte skulle orka besvära mig med det) kan ni ju ta och lämna en kommentar när ni ändå är här! Vad är din åsikt? Är detta rätt/fel? Hade du hört den här historian innan? Har du själv någon gång utfört något liknande? Bara att kommentera! Jag dömer ingen... före domstolen... 

Till nästa gång: det här är SVTs utsände Olle Henriksson direkt från Glasgow... -ish...

RSS 2.0